Mijn dossier

• Hoe kan ik inloggen op mijn dossier?

keyboard_arrow_down
    Zodra je aanvraag om klant te worden werd goedgekeurd, krijg je van ons een e-mail. Die bevat naast je contract ook een login en een paswoord waarmee je kan inloggen op je dossier. Daar kan je onder andere je facturen en je persoonlijke gegevens raadplegen. Je vindt rechtsboven in het menu ook een link naar 'Mijn dossier'.
  • Welke informatie kan ik raadplegen via mijn dossier?

keyboard_arrow_down
    • In je dossier kan je al je persoonlijke documenten raadplegen: je contract en je facturen.
    • Via 'Mijn dossier' kan je ook een bijkomende aansluiting toevoegen aan je contract, een domiciliëring aanvragen of je rekeningnummer doorgeven.
    • Je kan ook het bedrag van je maandelijkse voorschot aanpassen als je dat wenst.