Groene energie met super voordelig tarief voor Stroomgenoten

Dankzij Stroomfixers zit je goed bij de Vlaamse Energieleverancier. Wij leveren groene stroom en gas tegen de laagste prijs, met aandacht voor het Vlaamse karakter en een persoonlijke op-en-top dienstverlening.

Wil je meer weten?
wave

Profiteer nu van de voordeligste energieprijs

Op 14 april2021 organiseerde Stroomfixers een veiling voor 100% Belgische groene stroom en gas. De Vlaamse Energieleverancier kwam met haar lage energietarieven als winnaar uit de bus. Dat betekent dat niet alleen onze huidige klanten, maar ook jij vanaf nu kan profiteren van voordelige groene stroom.

De Vlaamse Energieleverancier biedt:

Energie van een lokale Vlaamse energiespeler
Een zeer scherpe vaste prijs voor één jaar
Persoonlijke dienstverlening
Optimale opvolging van jouw dossier

Wij regelen je overstap

 

Persoonlijk voorstel

    Je kreeg via Stroomfixers een persoonlijk prijsvoorstel via mail en in je online profiel. Daarin werden de energietarieven van de veiling toegepast op jouw persoonlijke verbruik zoals je doorgaf bij je inschrijving. Zo weet je hoeveel je ongeveer maandelijks zal betalen voor jouw energieverbruik.

 

Akkoord

    Het prijsvoorstel is geldig tot en met 21 mei 2021. Wanneer je het prijsvoorstel aanvaard, ga je akkoord met je overstap naar de Vlaamse Energieleverancier.

 

Jouw overstap

    Slaap op je twee oren: wij regelen jouw overstap naar de Vlaamse Energieleverancier. Enkele weken nadat je het prijsvoorstel aanvaard hebt, krijg je een e-mail van de Vlaamse Energieleverancier, samen met:
  • je tariefkaart
  • de algemene voorwaarden

 

Startdatum

    De eerst mogelijke startdatum voor de levering van jouw energie is bij voorkeur 1 juli 2021.
Nadat de netbeheerder ons je startdatum bevestigd heeft, stuurt de Vlaamse Energieleverancier je informatief je energieovereenkomst. Je hoeft dit niet terug te sturen. Ongeveer een week voor de de start van de levering van jouw energie, zal de netbeheerder je meterstanden opvragen. Je vorige leverancier maakt op basis van deze meterstanden zijn slotfactuur op. 

Proficiat!

Je geniet een jaar lang van de scherpste energieprijs. Dat merk je meteen bij ontvangst van je eerste voorschot.

We berekenen je voorschot op basis van je verwachte jaarverbruik volgens de netbeheerder – dus niet volgens het verbruik dat je zelf ingaf bij je aanmelding voor de groepsaankoop. Je profiteert van extra voordelige tarieven dankzij onze groepsaankoop. Die kennen we toe via je tussentijdse afrekeningen.