Onze tarieven


Bij de Vlaamse Energieleverancier profiteer je altijd van de voordeligste energieprijs. Het eerste jaar van je contract hanteren we een vaste of variabele prijs. Vanaf het tweede jaar lanceren we een voordelig verlengtarief. Zo slaap je altijd op beide oren. Want op lange termijn is een variabele prijs voordeliger omdat je geen risicopremie betaalt.

Geen loze beloften, geen verrassingen.

De Vlaamse Energieleverancier legt jou in de watten met de laagste energieprijzen.
Wat is ons geheim?

  • geen tussenpartijen: we hanteren groothandelsprijzen. Dat is mogelijk omdat we het volledige proces in eigen handen hebben, van aankoop tot levering
  • automatisering: we gaan voor doorgedreven automatisering. Het resultaat? Een positief effect op onze lagekostenstructuur. Bovendien creëren we tijd. En die spenderen we aan jou. We beloven een vlekkeloze service.
  • geen feelgoodmarketing: we zijn realistisch. Onze middelen zetten we maximaal in op jouw verlaagde energieprijs, niet op dure reclame.
  • groepsaankopen: we benaderen onze klanten in groep en werken samen met lokale verenigingen. De handen in elkaar slaan, drukt onze kosten.
  • eenvoud: we gaan prat op onze eenvoudige no-nonsenseaanpak. Geen gedoe, maar een tikkeltje rebels. En dat werpt zijn vruchten af!
  • prijsformules: consumenten / zakelijke klanten

Het resultaat?

De Vlaamse Energieleverancier levert groene stroom en aardgas aan de voordeligste tarieven van de markt. Ook voor jou!


Ga terug naar de homepage.