Groepsaankoop groene energie met super voordelig tarief voor Oost-Vlaanderen

Je bent zeker: bij de Vlaamse Energieleverancier zit je goed. Wij leveren groene stroom en gas tegen de laagste prijs, met aandacht voor het Vlaamse karakter en een persoonlijke op-en-top dienstverlening.
Wil je meer weten?
wave

Profiteer nu van de voordeligste energieprijs

Op 2 februari 2021 organiseerde de provincie Oost-Vlaanderen de veiling voor 'Groepsaankoop 100% Belgische groene stroom'. De Vlaamse Energieleverancier kwam met haar lage energietarieven als grote winnaar uit de bus. Dat betekent dat niet alleen onze huidige klanten, maar ook jij vanaf nu kan profiteren van voordelige groene stroom.

De Vlaamse Energieleverancier biedt:

Energie van een lokale Vlaamse energiespeler
Een zeer scherpe vaste prijs voor één jaar
Persoonlijke dienstverlening
Optimale opvolging van jouw dossier

Een jaar lang de laagste prijs? Jij hebt de unieke kans om te profiteren van dit interessant voorstel.
Ben je overtuigd? Stap nu over!

Ga jij in op ons aanbod?

In vijf stappen naar jouw voordelige energie.

 

Persoonlijk voorstel

    Je ontvangt uiterlijk maandag 17 maart 2021 een persoonlijk voorstel (via e-mail of per post) van de provincie. Daarin worden de energietarieven van de groepsaankoop toegepast op jouw persoonlijke verbruik zoals je doorgaf bij je inschrijving. Je zal in het voorstel voor jouw verbruik dus een prijs vinden. Zo weet je wat jouw besparing is.

 

Akkoord

    Ben je tevreden met het voorstel? Geef dan via jouw persoonlijk voorstel, dat je van de provincie kreeg, aan dat je het aanbod aanvaardt. Opgelet, het aanbod is geldig tot uiterlijk 3 mei 2021. Stel het niet uit en bevestig vandaag nog.

 

Jouw overstap

    Slaap op je twee oren: wij regelen jouw overstap naar de Vlaamse Energieleverancier. Ging je in op jouw persoonlijke voorstel? Dan krijg je binnen drie weken een e-mail of welkomstbrief van de Vlaamse Energieleverancier, samen met:
  • je tariefkaart
  • de algemene voorwaarden

 

Startdatum

    De eerst mogelijke startdatum voor de levering van jouw energie is bij voorkeur 1 mei 2021. Heb je zonnepanelen? Dan raden we aan om een startdatum te kiezen (in functie van je productie en je meteropnamemaand), maar zorg wel dat je ten laatste op 3 mei 2021 je persoonlijke voorstel aanvaard hebt.
Nadat de netbeheerder ons je startdatum bevestigd heeft, stuurt de Vlaamse Energieleverancier je informatief je energieovereenkomst. Je hoeft dit niet terug te sturen. Ongeveer een week voor de de start van de levering van jouw energie, zal de netbeheerder je meterstanden opvragen. Je vorige leverancier maakt op basis van deze meterstanden zijn slotfactuur op. 

Proficiat!

Je geniet een jaar lang van de scherpste energieprijs. Dat merk je meteen bij ontvangst van je eerste voorschot.

We berekenen je voorschot op basis van je verwachte jaarverbruik volgens de netbeheerder – dus niet volgens het verbruik dat je zelf ingaf bij je aanmelding voor de groepsaankoop. Je profiteert van extra voordelige tarieven dankzij onze groepsaankoop. Die kennen we toe via je tussentijdse afrekeningen.