Extra voordelig energietarief dankzij Gaele

Gaele volgt de energiemarkt continu voor je op en koos begin mei voor de scherpe energieprijzen van de Vlaamse Energieleverancier.
Toen je je inschreef bij Gaele, gaf je Gaele de toestemming om je automatisch over te schakelen.
En dat betekent dat de Vlaamse Energieleverancier binnenkort jouw energie levert.
Wil je meer weten?



Energie zonder zorgen, vandaag en morgen.
De Vlaamse Energieleverancier werd in 2019 opgericht om alle Vlamingen voordelige én duurzame energie aan te bieden, op lange termijn, zonder zorgen. 
Je bent zeker: bij de Vlaamse Energieleverancier zit je goed. Wij leveren groene stroom en gas tegen de laagste prijs, met aandacht voor het Vlaamse karakter en een persoonlijke op-en-top dienstverlening.

In vijf stappen naar jouw voordelige energie.

 

Jouw overstap

    Slaap op je twee oren: jouw overstap naar de Vlaamse Energieleverancier wordt voor jou automatisch door Gaele geregeld. Tenzij je Gaele tijdig laat weten dat je niet wenst over te stappen.

 

Welkom

   

Wanneer je overstap wordt bevestigd, ontvang je een "welkom"-mail van de Vlaamse Energieleverancier, samen met:

  • je tariefkaart
  • de algemene voorwaarden

 

Bericht aan je huidige leverancier

    We brengen je huidige leverancier op de hoogte van je overstap. Je hoeft zelf geen stappen te ondernemen. Ook dat wordt voor jou geregeld.

 

Startdatum

    De eerst mogelijke startdatum voor de levering van jouw energie is bij voorkeur 1 juli 2020. Heb je zonnepanelen? Dan raden we aan om een startdatum te kiezen in functie van je productie en je meteropnamemaand.
Ongeveer een week voor de start van de levering van jouw energie, zal de netbeheerder je meterstanden opvragen. Je vorige leverancier maakt op basis van deze meterstanden zijn slotfactuur op. 

Proficiat!

Je geniet vanaf nu van de voordelige energieprijs van de Vlaamse Energieleverancier.

We berekenen je voorschot op basis van je verwachte jaarverbruik volgens de netbeheerder. Je kan je voorschot eventueel zelf aanpassen in je persoonlijke online dossier.